Allen & Mike's Really Cool Telemark Tips, Revised and Even Better!: 123 Amazing Tips To Improve Your Tele-Skiing

od O'Bannon, Allen
Stan: Nowy
63,79 zł
Zawiera podatek VAT, darmowa dostawa
O'Bannon, Allen Allen & Mike's Really Cool Telemark Tips, Revised and Even Better!: 123 Amazing Tips To Improve Your Tele-Skiing
O'Bannon, Allen - Allen & Mike's Really Cool Telemark Tips, Revised and Even Better!: 123 Amazing Tips To Improve Your Tele-Skiing

Podoba Ci się ten produkt? Przekaż dalej!

63,79 zł zawiera VAT
Dostępnych sztuk: 1 Dostępnych tylko 3 sztuk Dostępnych ponad 10 sztuk
Dostawa: między czwartek, 14 lipca 2022 a poniedziałek, 18 lipca 2022
Sprzedaż i wysyłka: Dodax

Opis

Following up on the phenomenal success of their backcountry ski and backpacking books, Allen O'Bannon and Mike Clelland here provide a thoroughly revised and updated edition of their likewise popular Allen & Mike's Really Cool Telemark Tips, which first appeared in 1998. For anyone who's ever yearned to master the subtleties of the telemark turn, this book includes more than 120 clear, concise telemark tips complemented by often hilarious and always helpful illustrations. For beginners and experts alike, it is a must for tele-skiers who really want to shred. In the decade since the original publication of Allen & Mike's Really Cool Telemark Tips, telemark skiing has evolved enormously. It's entered a modern era, and this new edition reflects the new gear, the new teaching, and the new style of tele-skiing.

Współtwórcy

Autor:
O'Bannon, Allen
Clelland, Mike

Dalsza informacja

Adnotacja do ilustracji:
Illustrations
Język:
Angielski
Edycja:
Rev. ed.
Liczba stron:
136
Ilustrator:
Clelland, Mike
Nośnik:
Miękka oprawa
Publisher:
Rowman & Littlefield Publ

Dane podstawowe

Rodzaj produktu:
Książka z miękką oprawą
Wymiary opakowania:
0.228 x 0.15 x 0.013 m; 0.218 kg
GTIN:
09780762745869
DUIN:
CR3CDIFIV77
63,79 zł
Na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies, aby strona była jeszcze bardziej funkcjonalna i przyjazna użytkownikowi. Prosimy kliknąć „Akceptuj cookies”! Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności.