RP-HPLC of peptides and proteins

od Rotkaja, Oksana
Stan: Nowy
176,03 zł
Zawiera podatek VAT, darmowa dostawa
Rotkaja, Oksana RP-HPLC of peptides and proteins
Rotkaja, Oksana - RP-HPLC of peptides and proteins

Podoba Ci się ten produkt? Przekaż dalej!

176,03 zł zawiera VAT
Dostępnych sztuk: 1 Dostępnych tylko 1 sztuk Dostępnych ponad 10 sztuk
Dostawa: między środa, 13 lipca 2022 a piątek, 15 lipca 2022
Sprzedaż i wysyłka: Dodax

Opis

The separation of high-molecular compounds is very difficult, if possible at all, at isocratic conditions and gradient elution is needed. The theory of gradient elution for small molecules is well established; however its applications to reversed-phase gradient separations of biopolymers are not straightforward because of specific problems, such as slow diffusion, limited accessibility of the stationary phase for larger molecules, or possible sample conformation changes during the elution. High performance liquid chromatography has been used to investigate the reverse-phase chromatographic behavior of different proteins. By using a water/organic solvent/trifluoroacetic acid system the influence of experimental parameters was examined; chromatographic results from different stationary phases supports were comparable.

Współtwórcy

Autor:
Rotkaja, Oksana
Golushko, Jelena
Mekss, Peteris

Dalsza informacja

Biografie:
M.Sc Oksana Rotkaja has obtained her master's degree in analytical chemistry in 2010. She will obtain her PhD degree in analytical chemistry in 2016.She has worked in different projects in the field of analytical chemistry -chromatography. She in the author of several articles published in different journals.
Język:
Angielski
Edycja:
1/2015
Liczba stron:
64
Nośnik:
Miękka oprawa
Publisher:
LAP Lambert Academic Publishing

Dane podstawowe

Rodzaj produktu:
Książka z miękką oprawą
Wymiary opakowania:
0.214 x 0.149 x 0.018 m; 0.358 kg
GTIN:
09783659696497
DUIN:
QDN9LBP7HEG
176,03 zł
Na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies, aby strona była jeszcze bardziej funkcjonalna i przyjazna użytkownikowi. Prosimy kliknąć „Akceptuj cookies”! Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności.