Spice Essential and Oleoresins: Natural Food Preservatives
od Maurya, Sumitra
Stan: Nowy
187,52 zł
Zawiera podatek VAT, darmowa dostawa
Podoba Ci się ten produkt? Przekaż dalej!
187,52 zł zawiera VAT
Dostępnych sztuk: 1 Dostępnych tylko 1 sztuk
Dostawa: między wtorek, 31 maja 2022 a czwartek, 2 czerwca 2022
Sprzedaż i wysyłka: Dodax
Sprawdź inne opcje zakupu
1 oferta za 195,09 zł
Sprzedaje Dodax
195,09 zł zawiera VAT
Stan: Nowy
Darmowa dostawa
Dostawa: między wtorek, 31 maja 2022 a czwartek, 2 czerwca 2022
Opis
There is at present increasing interest both in the industry and in scientific research for spices and aromatic herbs because of their antioxidant and antimicrobial properties. These properties are mainly due to many active phytochemicals, including vitamins, flavonoids, terpenoids, carotenoids, cumrins and curcumins etc. They are considered to be essential in diets or medical therapies for decaying aging and biological tissues deterioration due to free radicals. Moreover, their antioxidant properties render spices and aromatic herbs very important as preservative agents in food, and antimicrobial properties are attributed to their essential oils and oleoresins. This characterstic is of a great interest for the food industry because it offers the possibility to substitute natural for synthetic preservatives.
Współtwórcy
Autor:
Maurya, Sumitra
Dalsza informacja
Biografie:
Sumitra Maurya is an Assistant Professor in the Chemistry Department at Brahmanand PG College affiliated to CSJM Univeristy Kanpur, India. She received her MSc in Organic Chemistry and PhD in Natural Product Chemistry from Deen Dayal Upadhyay Gorakhpur University, Gorakhpur, India.
Język:
Angielski
Edycja:
1/2017
Liczba stron:
244
Nośnik:
Miękka oprawa
Publisher:
LAP Lambert Academic Publishing
Dane podstawowe
Rodzaj produktu:
Książka z miękką oprawą
Wymiary opakowania:
0.22 x 0.15 x 0.014 m; 0.413 kg
GTIN:
09783330058965
DUIN:
BG9T8NIBB0P
187,52 zł