Synthesis and Phase Behavior of Supramolecular Liquid Crystals

od Naoum, Magdi
Stan: Nowy
281,32 zł
Zawiera podatek VAT, darmowa dostawa
Naoum, Magdi Synthesis and Phase Behavior of Supramolecular Liquid Crystals
Naoum, Magdi - Synthesis and Phase Behavior of Supramolecular Liquid Crystals

Podoba Ci się ten produkt? Przekaż dalej!

281,32 zł zawiera VAT
Dostępnych sztuk: 1 Dostępnych tylko 1 sztuk
Dostawa: między wtorek, 26 października 2021 a czwartek, 28 października 2021
Sprzedaż i wysyłka: Dodax

Opis

This book consists of two parts: the first part is the synthesis and characterization of model, three-ring compounds, one of the rings is a pyridine, joined together with an ester and azo groups with a terminal alkoxy group of varying chain length or a small compact polar group covering a wide range of polarity. The second part is the preparation and characterization of all possible supramolecular hydrogen-bonded complexes made from any member of the above mentioned pyridine-based compounds with two series of similarly substituted benzoic acids. In this manner, four differently substituted series of hydrogen-bonded supramolecular complexes have been prepared and investigated for their liquid crystalline behavior using different techniques.

Współtwórcy

Autor:
Naoum, Magdi
Fahmi, Abdelgawad Ali

Dalsza informacja

Biografie:
Dr Alaasar obtained his PhD in Organic Chemistry from Cairo University, Egypt, in 2009. He spent time as a Postdoc with Prof. Carsten Tschierske at Martin-Luther university, Germany in 2011 and from 2012 till date as an Alexander von Humboldt fellow in the same lab. Dr Alaasar has a particular interest in the synthesis of new liquid crystals.
Język:
Angielski
Liczba stron:
180
Redaktor:
Alaasar, Mohamed
Nośnik:
Miękka oprawa
Publisher:
LAP Lambert Academic Publishing

Dane podstawowe

Rodzaj produktu:
Książka z miękką oprawą
Wymiary opakowania:
0.22 x 0.15 x 0.01 m; 0.318 kg
GTIN:
09783659549403
DUIN:
J0G9MPLM22E
281,32 zł
Na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies, aby strona była jeszcze bardziej funkcjonalna i przyjazna użytkownikowi. Prosimy kliknąć „Akceptuj cookies”! Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności.