DARMOWA WYSYŁKA- BEZPIECZNA PŁATNOŚĆ - GWARANCJA ZWROTU PIENIĘDZY Potrzebujesz pomocy?

The Shaping of English Poetry

Essays on 'Sir Gawain and the Green Knight', Langland, Chaucer and Spenser
od Gerald Morgan - Sprzedaje Dodax EU
Stan: Nowy
326,46 zł
Zawiera podatek VAT, darmowa dostawa
Gerald Morgan The Shaping of English Poetry
Gerald Morgan - The Shaping of English Poetry

Podoba Ci się ten produkt? Przekaż dalej!

326,46 zł zawiera VAT
Dostępnych sztuk: 1 Dostępnych tylko 1 sztuk
Dostawa: między 2020-12-08 a 2020-12-10
Sprzedaż i wysyłka: Dodax EU

Opis

This collection of essays is conceived not as a summary of past endeavours but as the beginning of an attempt to present a sense of the wholeness of a distinctively English literature from Beowulf to Spenser. The native alliterative tradition of England is represented by its final flowering in two essays on Sir Gawain and the Green Knight and three on Piers Plowman . The renewal of English letters in the fourteenth century, inspired by continental models in French and Italian, is represented by four essays on Chaucer. The poetic achievement of these three medieval masters remains unmatched until Spenser announces himself in a third great age in the history of English poetry and this is represented by three essays on the first three books of The Faerie Queene . Spenser's indebtedness to Langland and Chaucer, and his philosophical conservatism in drawing on the thought of Aristotle and the tradition of medieval commentary surrounding the works of Aristotle, ensure that the tradition of English poetry in the Renaissance is securely rooted in its medieval inheritance.

Współtwórcy

Autor Gerald Morgan

Szczegóły produktu

DUIN 1BQ5EC1LTT6

GTIN 9783039119561

Data premiery rynkowej 10.02.2010

Język Angielski

Liczba stron 299

Product type Książka w miękkiej okładce

Wielkość 220 x 150 x 150  mm

Ciężar produktu 440 g

326,46 zł
Na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies, aby strona była jeszcze bardziej funkcjonalna i przyjazna użytkownikowi. Prosimy kliknąć „Akceptuj cookies”! Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności.